ZONGULDAK / MERKEZ - Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Öğrencilerimizin Başarısı Diyanet Tv Ekranlarında

Okulumuz için bir başarı hikayesi daha ulusal Medyada.

Hafılık tespit sonavında başarılı olan iki öğrencimizim örnek hikayesi Diyanet Tv'de özel habe rolarak yer aldı.

İkbal ADIYAMAN ve Sema KIRKIL adlı öğrencilerimiz Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz ile Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü işbirliğinde yürütülmekte olan  Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi Kapsamında, hafızlık eğitimlerini tamamlayarak Ankara Rıfat Börekçi Eğitim Merkezinde yapılan Hafızlık Tespit Sınavında başarılı oldular. Sınavda gösterdikleri başarılı performans ile Hafızlık Tespit Sınav komisyon üyelerinin dikkatini çeken bu iki öğrencimizin bu örnek başarı hikayeleri Diyanet  Tv ekranlarında Özel haber olarak yer almıştır.

Göstermiş oldukları azim ile başarılı olup hafızlık belgelerini almaya hak kazanan iki özel öğrencimizi, ailelerini ve onları yetiştiren Kur'an Kursu Öğreticilerimizi tebrik eder, bu çalışmamıza destek veren Genel Müdürlüklerimiz başta olmak üzere bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Yayın: 25.01.2020 - Güncelleme: 28.01.2020 16:19 - Görüntülenme: 335