ZONGULDAK / MERKEZ - Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

" Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık" Yarışmasında Güzel Dereceler

Zonguldak il geneli "Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık" yarışmasında öğrencilerimiz güzel dereceler aldılar.

Zonguldak İl genelinde düzenlenen 'Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık' yarışmasında Hafızlık kategorisinde ortaokul öğrencimiz İkbal Adıyaman,  Lise kategorisinde ise İkbal Açıkgöz birinci olurken,Yüzüne okuma kategorisinde Şeyma Karataş adlı öğrencimiz ise ikinci oldu.4 kategoride 2 birincilik, bir ikincilik elde eden öğrencilerimizi tebrik eder,onları yetiştiren Hafız hocalarımız -Meslek ve DKAB öğretmenlerimize, kıymetli velilerimize, bizi daima destekleyen Okul Aile Birliğimize  ve bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

12-01-2020

Yayın: 12.01.2020 - Güncelleme: 12.01.2020 23:01 - Görüntülenme: 233