Haz

Hedef 2023 YKS planımız dogrultusunda, okumuz 12. Sınıf öğrencileri ile Bülent ECEVİT üniversitesi ilahiyat ve insan ve toplum bilimleri fakültelerine gezimizi gerçekleştirdik. Fakülte ve bölümler hakkında yerinde bilgi edindik. Bu gezimizde emeği geçen başta okul müdürümüz Adnan Karakurluk ve okul idaremize ve katılım gösteren öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Bizleri sıcak bir ortamda karşılayan ve misafir eden İlahiyat fakültesi dekan yardımcıları sayın Salih AYBEY ve Hikmetullah ERTAŞ  hocalarımıza ve öğrencilerimize rehberlik eden akademik personele yardımlarından dolayı şükranlarımızı sunarız.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı karne törenimizi yaptık. Gerçekleştirilen kapanış töreninde öğrencilerimize karne ve başarı belgelerini dağıtıldı.

Haz

2023 2024 Eğitim Öğretim yılı öğrenci kabul sınavımızı başarıyla gerçekleştirdik.

Haz

2023 Yılı II. Dönem Hafızlık Tespit Sınav sonrasında ABÜ İslami İlimler Fakültesini ziyaret ettik.