Mrt

Okulumuz 11. Sınıf öğrencileri müftülük tarafından belirlenen camilerde Kur’an Kursu Öğreticileri ve Meslek Dersleri öğretmenlerinin nezaretinde vaaz sunumlarını gerçekleştirdi.

Mrt

Hedef 2023 YKS kapsamında üniversiteye hazırlık programı çerçevesinde okulumuz 12. Sınıf öğrencilerine 14. TYT ve 5. AYT deneme sınavlarını yaptık. İl genelinde yapılan sınavda öğrencilerimizin mevcut akademik konumu yorumlandı ve sonuçları velileri ile paylaşıldı.

Hedef 2023 LGS çalışmaları kapsamında 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında 12. Deneme Sınavını gerçekleştirdik. Sınav sonuçları mesajla öğrencilere duyuruldu.

Mrt

İç Mimarlık mesleğine ilgi duyan öğrencilerimiz ile İç Mimar Elif MERCİMEK'i ofisinde ziyaret ettik.Meslek hakkında bilgi edinen öğrencilerimiz bu ziyaretten memnun olarak ayrıldılar.