Ock

7 B sınıfı öğrencimiz Leyla Ese İlim Yayma Cemiyeti Zonguldak Şubesinin düzenlendiği Merhamet temalı resim yarışmasında 1. Oldu.

Ock

Okulumuz için bir başarı hikayesi daha ulusal Medyada.

Ock

Zonguldak il geneli "Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık" yarışmasında öğrencilerimiz güzel dereceler aldılar.

Ara

MİM'in Kalbi Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Resmi Sitesinde Yayınlandı.

Ara

Okulumuzda STEM Laboratuvarında kodlama eğitimlerimiz devam ediyor.

Deniz Feneri derneğinden teşekkür belgemizi aldık.

Ekm

Afrika'da su kuyusu açılması için hazırlanan"Bir Eserin Olsun" projesi kapsamında adalet, merhamet gibi değerleri kaleme alan hikayeler yazdıldı.

Ekm

2018 - 2019 Eğitim Öğretim yılı boyunca yapılan etkinliklerin Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz  tarafından Zonguldak ilinin değerlendirilmesi sonucu  il 1.cisi olduk.

Eyl

Okulumuz İmam Hatip Liseleri ve Ortaokulları arasında Kalite Takip Sisteminde il birincisi oldu.

Tem

Disleksi (Özel öğrenme güçlüğü) öğrencimiz İkbal Adıyaman gösterdiği üstün başarı ve gayret ile hafızlığını tamamladı.Disleksi (Özel öğrenme güçlüğü)  nedeniyle özel eğitim destek programı alan öğrencimiz  İkbal Adıyaman okulumuzda uygulanan "Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi" kapsamında başlamış olduğu hafızlık eğitimini başarıyla tamamlayarak güzel bir örnek teşkil etti.